Barack Obama tähistas 52. sünnipäeva golfi mängimisega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barack Obama
Barack Obama Foto: SCANPIX

USA presidendil Barack Obamal täitus eile 52. eluaasta.

Ta tähistas seda koos perega presidendi residentsis Camp Davidis ning enne seda koos lähimate sõpradega golfi mängides, edastab Daily Mail.

Möödunud laupäeva varahommikul lendas Obama Marylandis asuvasse Andrewsi õhujõudude baasi, et seal enne sünnipäeva golfi harjutada.

Enne sealt lahkumist teavitas terrorismivastase võitluse nõunik Obamat Al-Qaeda võimalikust terroriohust, mis ähvardas USA saatkondi. Samuti anti USA kodanikele välja reisihoiatus.

Ohu tõttu oli islamiriikides 21 USA saatkonda ja konsulaati suletud.

Valge Maja edastas, et Obama mängis golfi koos kahe Hawaiilt pärit lapsepõlvesõbra ja kahe Chicagost pärit sõbraga, kellega ta suhtles enne presidendiks saamist. Samuti olid kohal presidendi praegused ja endised nõunikud.

Täna aga tähistab president oma sünnipäeva Kapitooliumil. Demokraadid annavad Obamale sünnipäevatordi.

Obama möödunudaastane sünnipäev möödus enamjaolt töötades, kuna see oli keset tagasivalimise kampaaniat. Siiski leidis ta ka siis aega golfi ja Camp Davidis puhkamise jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles