Stewart on Pattinsoni ekraanipartneri peale armukade?

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Pattinson ja Kristen Stewart.
Robert Pattinson ja Kristen Stewart. Foto: SCANPIX
Filmi «Videvik» staaride Robert Pattinsoni ja Kristen Stewarti vahel võib siiski midagi tööalasest koostööst olla – kõmulehtede väitel on neiu Pattinsoni uue ekraanipartneri peale äärmiselt armukade.

Ehkki romantilise draama «Remember me» võtted pole veel alanudki, käivad jutud, nagu oleks Pattinson oma uude ekraanikallimasse, sarja «Teadmata kadunud» staari Emile de Ravinisse armunud, kirjutab Entertainmentwise.

Samuti väidetakse, et Kristen Stewart on oma kauaaegsele kallimale Michael Angaranole korvi andnud, et Pattinsonile keskenduda.

Ajakrija Star väitel on praegu Los Angeleses filmi «The Runaways» võtetel viibiv Stewart New Yorgis Pattinsoni ja de Ravini vahel toimuda võiva tõttu väga mures.

«Sellest saati, kui Rob New Yorki läks, on Kristen talle vahet pidamata helistanud ja kui Rob ei vasta, muutub ta rahutuks,» kirjeldas allikas.

«Ta kardab, et Rob armub Emiliesse. Kristeni arvates on vaid aja küsimus, millal Rob uue tüdruku leiab,» lisas asjassepühendatu.

«Rob võib olla Emile jaoks kutt, kes aitab tal eelmisest suhtest üle saada. Ta on Emile tüüp – poisilik ja tugevate näojoontega,» lõpetas allikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles