Suurim vabaõhurestoran Eestis varub 2,5 tonni sööke ja 19 000 liitrit jooke

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Õlle Telgi menüü
Eesti Õlle Telgi menüü Foto: promo

Õllesummerile kerkiv Eesti suurim vabaõhurestoran  toob kohale 1800 komplekti lauanõusid ning 4000 klaasi ja õllekannu. 70-pealisest teenindusmeeskonnast on ainuüksi kokki korraga tööl 28.

Pretsedenditu oma suuruselt, mahutab otse festivali peaalleele kerkiv Eesti Õlle Telk korraga tuhat inimest. Muuhulgas presidendi vastuvõtte teenindav Carmen Catering on kokku pannud kahekümnest salatist, praest ja magustoidust koosneva menüü.

Õllesummeri avapäevaks sel kolmapäeval tuuakse kohale 7500 liitrit vaadiõlut ja siidrit. Lisaks mahutatakse baaridesse ja laoruumidesse 15 000 pudelit vett, õlut ja siidrit. Alkoholivabu jooke tarnitakse kohale 3500 liitrit.

Eesti Õlle Telgi laval esinevad kõigil neljal festivalipäeval meie tuntuimad artistid. Rokkmuusika eest kannavad hoolt Tanel Padar & The Sun, Singer Viner, Ott Lepland ja Smilers. Tribuutkontserditega esinevad Tanja Mihhailova Madonnana, Sofia Rubina Whitney Houstonina, Birgit Varjun Tina Turnerina ja Mikk Saar Stingina. Õhtud algavad DJ- ja instrumentaalsettidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles