Winny Puhhi Meiecundimees on põrutanud YouTube`s üle miljoni piiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2013 kirevaimad hetked enne ja pärast laulukaruselli.
Winny Puhh
Eesti Laul 2013 kirevaimad hetked enne ja pärast laulukaruselli. Winny Puhh Foto: Viktor Burkivski

Winny Puhhi videod on saavutanud internetikogukondades suurt edu, mis tipneb sellega, et mehi kutsutakse esinema nii Ameerikasse kui Austraaliasse, üle lahe Soomest rääkimata. Nüüd on põrutanud nende Meiecundimees ka TouTube`s üle miljoni vaataja piiri.  

«Meiecundi...» video levib internetiavarustes kulutulena

Ameerika väljaanne Death and Taxes Mag kirjutab näiteks, et kuigi Winny Puhh on tegutsenud juba 1993. aastast, pälvisid nad Ameerika publiku tähelepanu alles nüüd, mil astusid üles Eesti Laulul looga «Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti».

Artikli autor Ned Hepburn võrdleb meessolisti Indrek Vaheoja lauluhäält vaimuhaige kisamisega, mida lausa veetlevaks peab.

Aprilli lõpus esineb Winny Puhh aga Helsingis

Soomlased märgivad oma pressiteates, et Winny Puhh peaks olema teada-tuntud kõigile Eurovisiooni fännidele, kuid kes nende loominguga veel kursis pole, saavad sellega 30. aprillil toimuval Helsinki kontserdil tutvuda.

Venemaa Youtube'i kuulsus ThisIsHorosho kommenteeris Winny Puhhi Eesti Laulu esinemist aga järgmiselt:

«Eestis võitis Eurovisiooni eelkonkursi mingi mõttetu tibi, aga vot need mölluvennad ei jõudnud kahjuks kuhugi! Epileptikutel ei soovita vaadata, sest nemad võivad saada epilepsiahoo, aga kõigil teistel - palun väga,» tutvustab noormees Winny Puhhi esinemist.

Edu teile Winny Puhh maailma kontserdilavade vallutamisel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles