TÄNA: Superstaarisaates selguvad kaks superfinalisti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superstaarisaates selgub esikolmik! Elina Born
Superstaarisaates selgub esikolmik! Elina Born Foto: TV3

Sel pühapäeval selguvad saates «Eesti otsib superstaari» need kaks finalisti, kes asuvad võidu nimel võistlema 23. detsembril Nokia kontserdimajas toimuvas superfinaalis.

Karmis konkurentsis on siiani püsima jäänud Elina Born, Rasmus Rändvee ja Toomas Kolk.  Seekord tulevad esitusele jõululaulud ja duetid tuntud artistidega, koos finalistidega astuvad publiku ette Lenna Kuurmaa, Liisi Koikson ja Tanja Mihhailova.

Elina Born

Elina valis duetipartneriks Lenna Kuurmaa, kahe suurepärase lauljatari esituses kõlab  John Lennoni «Imagine». «Mulle väga Lenna meeldib,  eriti tema hääletämber ja suhtumine muusikasse,“ põhjendas Elina. Neiu usub, et Lennoni võimsa sõnumiga laul sobib naisduetiks väga hästi. Samuti kõlavad Elina sõnul tema ja Lenna hääled suurepäraselt kokku.

Rasmus Rändvee

 Rasmuse sõnul plaanis ta algusest peale, kui ta peaks nii kaugele jõudma, duetivoorus lõbutseda. «Kuulates Robbie Williamsi ja Kylie Minogue laulu «Kids», mis on kolm minutit kompaktset flirtimist, sai mulle selgeks,et mul on vaja täiesti hullumeelset naissoost vastandit minule. Ainuke naine, kes mulle kohe pähe hüppas oli Tanja, kes ongi täielik naiselikuse etalon. Saab huvitav olema!,» kommenteeris Rasmus.

Toomas Kolk

Toomas astub pühapäeval lavale koos Liisi Koiksoniga. Toomase soov oli duetivoorus esitada Nick Cave’i ja Kylie Minoque poolt tuntuks lauldud «Where the Wild Roses Grow». «Mõtlesin, kuidas see lugu võiks minu ja duetipartneri suust kõlada ning  Liisi Koiksoni madal register oli täpselt see, mida ma otsisin - sume, ohtukuulutav, müstiline, tumedalt ilus ja karismaatiline,» kommenteeris Toomas. «Liisis on väge ja võimu. Ja ta paneb laval inimesed ennast vaatama ja kuulama,» lisas ta.

Täna tulevad esitusele:

Toomas Kolk «Let It Snow»  - 900 73 03
Rasmus Rändvee «Do You Hear What I Hear» – 900 73 05
Elina Born «Jõuluöö»– 900 73 10

Toomas Kolk ja Liisi Koikson «Where The Wild Roses Grow» – 900 73 03
Rasmus Rändvee ja Tanja Mihhailova «Kids» – 900 73 05
Elina Born ja Lenna Kuurmaa «Imagine» – 900 73 10

Kes nendest kolmest võimekast lauljast võistleb superstaari-tiitli nimel superfinaalis, on televaatajate kätes ning nagu eelnevad saated on tõestanud, iga hääl loeb. Esmakordselt sel hooajal on superfinaalis oma lemmikule võimalik kaasa otse lava ees fännitsoonis. Piiratud kogus pileteid  superfinaali on veel Ticketpros saadaval.

«Eesti otsib superstaari» on TV3 eetris täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles