Vaata: Uku Suviste avaldas enneolematu muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaadrid Uku Suviste uuest muusikavideost.
Kaadrid Uku Suviste uuest muusikavideost. Foto: Elu24.ee fotomontaaž / YouTube

27. novembril esitles Uku Suviste Coca-Cola Plazas oma lähikondlastele ja koostööpartneritele Eestis ainulaadset filmilikku muusikavideot «Võitmatu» («Invincible») ning selle esmaeeter oli sama päeva «Ringvaate» saates.

Video on loodud koostöös Eesti Kaitseväe ja Unicefiga ning on pühendatud missioonidel sõjalises tegevuses osalenud Eesti ja välisriikide sõduritele ning nende peredele. Muusikavideo eesmärgiks on olla inspiratsiooniks nii sõduritele kui Eesti ühiskonnale, kuna kannab endas tugevat rahusõnumit ning aitab muuhulgas koguda materiaalset toetust pühendatud peredele- viimaseks on soovijatele video lõpus vastavad juhised.

Uku Suviste sõnul on lugu «Võitmatu» kirjutatud enam kui aasta tagasi ning selle ainuautoriks on ta ise. Uku usub, et me kõik vastutame ise oma tegude ja elu eest ning midagi märkimisväärset ei juhtu, kui me selleks ise ka eesmärgile suunatud samme ei astu.

«Pole tähtis, mismoodi mõjutavad meid välised tegurid, pole kaugeltki nii tähtis see, mis meiega juhtub, kuivõrd see, mida me kavatseme ette võtta või kuidas tegutseda,» ütles Suviste videoesitlusel.

Lugu on valminud nii eesti- kui ingliskeelses versioonis, milles lisavad meie sõduritele motivatsiooni Eesti olümpiavõitja Gerd Kanter, Eurovisiooni võitja Dave Benton ning USA olümpiavõitja Justin Gatlin.

Coca Cola plaza näitab eestikeelset videot enne kõiki filmiseansse kuni 2. detsembrini. Kõikidel soovijatel on võimalik videot näha ning kaadri taha piiluda aadressidel www.invinciblesong.com ja www.võitmatu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles