Sügisene FIBIT üllatab moeetendustega ekraani sees ja ees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIBIT 2012
FIBIT 2012 Foto: Jelena Rudi

Viru Keskuse aatriumi vallutab 5. ja 6. oktoobril sügiseselt kirev ja mitmekülgne moesündmus FIBIT -  Fashion is Back in Tallinn.

Esmakordselt avaneb Eesti moepublikul võimalus jälgida samaaegselt virtuaalset moeetendust ja live show’sid.

Kahe päeva jooksul ergutavad külaliste moetuhinat interaktiivsed lahendused, kaasaaegse tantsulavastuse esmaettekanne ning noorte paljutõotavate bändide kontserdid.  

Viru Keskuse aatriumisse püstitatud moelava hiiglaslikul ekraanil näeb kahe päeva vältel omanäolise stiilitunnetusega Karolin Kuusiku poolt komplekteeritud kahte virtuaalset moeetendust – esitlusele tulevad nii klassika ja glamuuri kui ka vabama tänavamoe valikud.

Moehuvilised saavad oma lemmiklahendused saata koos viitega toote ja maksumuse kohta e-postile või sotsiaalmeedia kanalisse ning võtta juba valmisstiliseeritud komplekti kirjelduse endale spikriks poodi kaasa.

«Sel sügisel põimib FIBIT virtuaalse ja vahetu maailma, peegeldades tabavalt meie kaasaegse ajastu laiemalt valitsevat vaimu. Virtuaalses ruumis oleme ühteaegu lähedal ja kaugel, üksi ja üheskoos ning vabamad oma valikute ja aja juhtimisel, kuid siiski tihedamalt seotud kui kunagi varem,” ütles Viru Keskuse turundus – ja kommunikatsioonijuht Taivi Koitla.

«Huvilised saavad uudistada moodi distantsilt ja teisalt seda reaalselt käega katsuda. Sügiseste moesoovitustega saab end kurssi viia endale sobival ajal ja samas ikkagi tunnustatud asjatundjate avameelsele arvamusele toetudes.”

Lisaks suurel ekraanil toimuvale ja puutetundlikel ekraanidel pakutavale leiab moehuviline aatriumist mõnevõrra privaatsemad ja põnevalt maskeeritud neli ekraani, kus igaüks saab tutvuda tuntud moeprofessionaalide arvamusega elust ja moest üldiselt.

Oma igapäevast maailma ja mõtteid moest jagavad läbi virtuaalkeskkonna Ülle Suurhans-Pohjanheimo, Aivar (Antonio) Lätt, Ženja Fokin ja loomulikult ka Karolin Kuusik.

Suurel laval moeekraani ees näitavad live-show’na sügistalvise moehooaja parimaid palasid Tallinna Kaubamaja, kelle etenduse on seekord stiliseerinud Piret Ilves ning esmakordselt FIBITi moelaval eraldi brändietendusena Pepe Jeans London, kelle kireva valiku on elama pannud Ženja Fokin.

Moepeo kirevusele lisab sügavust Ingmar Jõela loodud tantsuetendus tantsutrupp Utopia Entertainment esituses ning laupäeval rõõmustavad kõigi melomaanide meeli juba tuntud Tenfold Rabbiti ja kiirelt tuntust koguva ansambli Frankie Animali kontserdid.

Viru Keskus elavdab FIBITiga külaliste moehuvi igal kevadel ja sügisel, sel korral toimub moesündmus juba seitsmeteistkümnendat korda.

FIBITI moesündmus on kõigile avatud ja tasuta!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles