Rosanna Lints avalikustas oma lemmikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosanna Lints
Rosanna Lints Foto: Jelena Rudi

Nagu noored teismelised ikka, armastab ka Rosanna Lints kuulata hetke kuumimaid popartiste, sinna sekka ka mõnda aegumatut lauljat.

«Madonna on muidugi paljude lemmik, teist sedavõrd andekat artisti leida on väga raske. Tema muusikat olen nautinud lapsepõlvest peale. Siis veel kindlasti tol hetkel ülimalt populaarsed lauljatarid nagu Britney Spears ning Shakira, viimane meeldis just oma võrratu tantsuoskuse tõttu,» ütles Rosanna Buduaarile.

Praegu aga ei ole neiul ühtegi kindlat lemmikut, pigem vahetuvad need olenevalt tujust. «Kuna mulle meeldib oma muude tegemiste kõrvalt alati taustal lihtsalt head muusikat kuulata, siis on loogiline, et soovin vaheldust. Kindlasti eelistan pigem rahulikku muusikat, midagi mõnusat ja positiivset, mis laseb ka muudele asjadele mõelda ja ei häiri. Hetkel näiteks meeldib väga bänd Florence and the Machine. Aga kui puhtalt laulja hääle põhjal valida, siis tegelikult Christina Aquilera meeldib mulle väga. Tal on tõesti annet ja võimekas hääl,»lisas Rosanna.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles