Brasiilia modell saab ilulõikusega jaapanlannade silmad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angela Bismarchi
Angela Bismarchi Foto: AFP / Scanpix

Brasiilia modell läheb ilulõikusele, saamaks endale jaapanlannadele omase silmadekuju.

Angela Bismarchi astub veebruaris oma sambagrupiga üles Rio karnevalil ja tema kinnitusel tähistab ta oma silmalõikusega saja aasta möödumist jaapanlaste immigratsioonist Brasiiliasse, vahendab foxnews.com.

Naise sõnul paigutatakse ta silmade juurde nailontraadid, mis ta nägemiselundeid pingule tõmbavad, andes talle jaapanlannade silmade kuju. 

Naine lisas, et see silmaoperatsioon on tema 42. ilulõikus ning ta on lähenemas ilulõikuste rekordit enda käes hoidvale ameeriklannale Cindy Jacksonile, kes on lasknud teha 47 iluoperatsiooni.

«Olen alati ennast väga tavalise välimusega naiseks pidanud, kuid karnevali jaoks peab eriliselt ilus olema,» leidis 36-aastane naine.

Bismarchi sõnul teeb silmaoperatsiooni tema jaoks kergemaks see, et ta abikaasa on ilukirurg.

«Mu mees on mulle teinud kümme iluoperatsiooni,» sõnas naine.

Lisaks ilulõikustele on Bismarchi Brasiilias ka mitmel teisel moel kuulsust saavutanud. Naine jõudis esmakordselt avalikkuse ette ja ajaleheveergudele 2000. aastal, mil ta Rio karnevalil oli peaaegu alasti ja ta keha kattis sinna joonistatud Brasiilia lipp.

Kaks aastat hiljem astus naine uuesti karnevalil üles, olles lasknud oma kehale maalida Brasiilia presidendi Lula da Silva näo. Ta arreteeriti, kuid vabastati pärast temapoolseid selgitusi, et sellega ta toetab presidendipoolseid vaesuse vähendamise pingutusi.

Bismarchi lasi oma esimese iluoperatsiooni teha 1992. aastal pärast tütre sündi. Siis lasi ta paigaldada rinnaimplantaadid.

Naise sõnul jäi ta ilulõikustest sõltuvusse ning tema esimene kui ka praegune abikaasa on ilukirurgid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles