Kaspar Koka abielu randus karidel?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusataja Kaspar Kokk käis koos abikaasa ja peatselt kaheaastaseks saava tütrega Egiptuses puhkusereisil, kuid jäi seal tuhavangi.
Suusataja Kaspar Kokk käis koos abikaasa ja peatselt kaheaastaseks saava tütrega Egiptuses puhkusereisil, kuid jäi seal tuhavangi. Foto: Erakogu

Tundub, et suurärimees Rein Kilgi tütre Annaliisi (29) ja tema abikaasa, endise murdmaasuusataja Kaspar Koka (29) abielu on praegusega võrreldes paremaid päevi näinud - Annaliis on viimasel ajal ringi liikunud ühe uue tumedapäise mehe seltsis, kes on talle selgelt enam kui lihtsalt sõber...

Küll veetis Annaliis oma saatjaga nädalavahetuse Pärnus, küll külastasid koos Käsmu Viru Folki, kus nad pealtnägijate sõnul teineteisele suudlusi ja kallistusi jagasid, kirjutab Kroonika.

Kaspar ei soovi sel teemal peatuda. «Kui teda nähti selle noormehega koos folgil, siis te peaksite tema (Annaliis - toim.) käest seda küsima, kui ta kellegagi oli - mina ei oska seda kuidagi kommenteerida,» sõnab Kaspar Kokk.

Annaliis sõnab, et tema prioriteediks on praegu paari ühised kaks last ja nende kasvatamine. «Ma oma eraelu ei sooviks kommenteerida - abielus oleme me siiani, sellega ei ole midagi muutunud.»

Annaliis ja Kaspar tutvusid Tartu Miina Härma Gümnaasiumi päevil, kuid nende suhe sai alguse 2001. aasta lõpus, pulmad peeti maha augustis 2007 ka Annaliisi isale kuuluvas Ammende Villas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles