PÄEVAHOROSKOOP 18. mai: Sõnnil on suhetes oodata tõelist tulevärki, Amburil tekib tahtmine korralikult pidutseda

Copy
Foto: Shutterstock

Toredat nädalavahetust!

JÄÄR

Käes on hästi aktiivne ajahetk, mil Marss toetab sind sinu eluunistuste täideviimisel. Kui kõnnid oma südame rada, on kõik võimalik!

SÕNN

Veenus on ühenduses Uraaniga ja Päike Jupiteriga! Oodata on tõelist tunnete tulevärki, sul võib nädalavahetusel väga vedada!

KAKSIKUD

Sa oled kena ja särav, aga see ei tähenda veel, et sul on õigus teiste inimeste suhetesse sekkuda. Võimalik, et sinu käitumine häirib mõnda inimest.

VÄHK

Mõttetegevus on erakordselt elav. Võimalik, et tunned vajadust nädalavahetusel kirjatööd teha või oma mõtteid ja tundeid kirja panna.

LÕVI

Hea aeg perekondlikuks asjaajamiseks. Lihtne on kallite inimestega kontakti leida ja kokkuleppeid sõlmida.

NEITSI

Töised mõtted hiilivad sulle pähe hoolimata sellest, et praegu oleks sul õigus puhata. Ehk tekib hea uudne idee mingi probleemi lahendamiseks.

KAALUD

Aeg sobib kui valatult kodusteks remonditöödeks või selleks, et osta koju uusi sisustuselemente ja mööblit.

SKORPION

Rütm muutub. Isegi mitte eriti kiiremaks või aeglasemaks, aga teistsuguseks. Hakkad tegelema uute põnevate asjadega.

AMBUR

Sul on tahtmine korralikult mürgeldades pidu panna. Vali selleks õige seltskond, kus keegi sulle sinu väikeseid armsaid veidrusi pahaks ei pane.

KALJUKITS

Soodne nädalavahetus lastega koos olemiseks, vestlemiseks. Ehk õpid neilt, kuidas elu loomingulisemalt ja mängulisemalt võtta.

VEEVALAJA

Kõige paremini tunned end teel olles. Vajad vaheldust ja uusi muljeid, mille kaudu sinu maailmapilt avardub.

KALAD 

Hea aeg reisi alustamiseks. See võib tähendada välisreisi, ent võib-olla tunnetad hoopis vajadust võtta ette eneseavastamise vaimne rännak.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles