Chris Martin ründas kõmupiltnikku

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coldplay laulja Chris Martin
Coldplay laulja Chris Martin Foto: AP / Scanpix

Ansambli Coldplay juhtfiguur Chris Martin tõukas New Yorgis Sinai meditsiinikeskuse ees pikali teda ning ta abikaasat Gwyneth Paltrow’d tülitanud kõmupiltniku.

Martin saatis kuulujuttude väitel rasedat Paltrow’d tolle haiglakülastusel ning kaotas kannatuse, kui haiglast väljudes neile lähenenud briti paparatso talle «Palju õnne, Chris!» ütles, kirjutab FemaleFirst.

Oma jaki musta kapuutsi varju peitunud Martin karjus mehele «näita natuke kuradi austust üles!», haaras siis temast kinni, tõukas mehe pikali ning suundus oma auto poole. «Mida kuradit sa teed?» karjus püsti tõusnud fotograaf ning tõukas kättemaksuks muusikut selja tagant.

Fotograaf oli enda sõnul juhtunust liiga šokeeritud, et seda kommenteerida.

35-aastane Gwyneth toimetati haiglasse esmaspäeval, kuid tema esindaja keeldus selle põhjust avaldamast.

Väidetavalt on aastase Mosese ja kolmese Apple’i vanemad Chris ja Gwyneth peagi kolmandat korda lapsevanemateks saamas, kuna meest nähti Paltrowd ratastoolis haigla günekoloogiaosakonda viimas.

Lauljal on fotograafidega varemgi probleeme olnud: 2003. aastal vahistasid Austraalia võimud Martini seetõttu, et mees lõhkus teda surfamise ajal pildistanud paparatso auto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles