Värske seltskonnastaar Gerli Rosenfeld naudib Buduaaris töötamist täiel rinnal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buduaari päikeseline moepidu Cubanita Glamour.
Õhtujuhiks oli Buduaari uus üritusturunduse juht ja tõusev seltskonnastaar Gerli Rosenfeld (oranžis)
Buduaari päikeseline moepidu Cubanita Glamour. Õhtujuhiks oli Buduaari uus üritusturunduse juht ja tõusev seltskonnastaar Gerli Rosenfeld (oranžis) Foto: Martin Dremljuga

Buduaari päikeselise moepeo alapealkirjaga Cubanita Glamour korraldas 15. juunil, restoran Number 9 terrassil esimest korda Buduaari uus üritusturunduse juht ja särav seltskonnastaar, Gerli Rosenfeld. 

Värske seltskonnastaar Gerli nautis oma uut tööd täiel rinnal

Oranži kleidikesega kaunitar hoolitses saabujate eest, juhatas sisse meeleoluka õhtu, lõikas torti ja abistas vahuveini kallamisel.

Kes on Gerli Rosenfeld?

Juba talvel köitis filmi «Vasaku jala reede» esilinastusel pilke blondide pikkade lokkidega seltskonnakaunitar Gerli Rosenfeld (21).

Aga nooruke Gerli oli varemgi Elu24 veergudel tähelepanu pälvinud. Nimelt on end freelance artist`iks tituleeriv näitsik ka sage seltskonnaürituste külaline.

Teda on nähtud näiteks Sixtina moekooli direktrissi Tiina Jantsoni poja Egert-Söreni, missispetsialist  Raivo Kiisleri ja näitleja Hendrik Normanni käevangus.

Gerli on laineid löönud ka Playboy Eesti veergudel ning on tihe külaline pesu-ja moeshowdes Tallinna eliitklubides.

Gerli tähelend jätkub nüüd aga juba Buduaari üritusturunduse juhi ametipostil.

Edu talle!

« »

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles