Heidy Tamme: miks oli Armin Karu kaasal räpakas soeng?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn XO Cup 2008 pidu Astorias.Pidu nautimas ka lauljatar Heidy Tamme (vasakul).
Tallinn XO Cup 2008 pidu Astorias.Pidu nautimas ka lauljatar Heidy Tamme (vasakul). Foto: Rene Pringi
Laulja Heidy Tamme kurjustab Õhtulehe veergudel miljonär Armin Karu kaasa Kaia soengu kallal. Tema arvates presidendiballile nii räpakas soeng ei sobi.

Heidy Tamme arvates olid seekordsel presidendi vastuvõtul paljudel naistel juuksed lohakalt sätitud ja sassis. Kes oli endale külge kruvinud inetud juuksepikendused, kes oli lihtsalt peavõruga juuksed kokku tõmmanud.

Heidy imestab, miks ei viitsinud oma soenguga rohkem vaeva näha miljonär Armin Karu proua Kaia Karu. Ka ei suuda lauljatar ära imestada, miks peab Evelin Ilvesel nii pügatud pea olema. Tamme arvates on see liiga sportlik ja sobiks tõepoolest paremini spordisaali või liuväljale.

Samuti ei tekitanud Heidy Tammes mingeid emotsioone Heidy Purga soeng. Tamme kahtlustab, et R2 peatoimetaja lootis vist, et kogu tähelepanu tõmbab endale uhke kleit.

Ainsana kiidab Tamme näitlejatar Evelin Pange 50ndate stiilis soengut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles