Terminaatori juubelituur tulekul!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terminaatori juubelituur tulekul!
Terminaatori juubelituur tulekul! Foto: Terminaator.ee

24. veebruaril 1987. aastal andis Tallinna X keskkooli noortebänd Terminaator oma esimese kontserdi. Tänaseks on ansambel tegutsenud 25 aastat, mida tähistatakse võimsa kontsertturneega üle Eesti.

Terminaator lubab suurejoonelist ja vaatemängulist show-d, kus tulevad esitamisele nii kullafondi kuuluvad kui ka päris uued ja seniavaldamata laulud.

«Me pole juba aastaid suvetuuril käinud, » räägib Terminaatori liider Jaagup Kreem, «tahame pakkuda meie publikule ainult parimat. Seega oleme tuuri ette valmistanud ligi pool aastat. Lavadekoratsioonid, püro- ja valgusefektid ning läbimõeldud vahemängud on ainult väike osa kogu masinavärgist, mis jaanieelsel nädalal mööda Eestit ringi liigub.»

Juubelituuri külalisteks on karismaatiline ansambel Traffic ja kütkestav noor lauljanna Rosanna Lints, kes ilmutas just oma uue singli «Soovin, et Sa oleksid siin».

Juubelituur toimub:

15.06 Keila
16.06 Pärnu
17.06 Paide
18.06 Tartu
19.06 Võru
20.06 Viljandi
21.06 Rapla

Lisainfot vaata siit: http://www.terminaator.ee/ .

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles