«Suletud uste taga» paljastab pereema šokeeriva salaelu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suletud uste taga
Suletud uste taga Foto: TV3

Lood elust enesest ehk sari «Suletud uste taga» toob täna vaatajateni uskumatu loo pereemast, kelle šokeeriv topeltelu tuleb juhuslikult avalikuks.

Pealtnäha on tegemist täiesti tavalise pealinna perega - veokijuhist isa, koduperenaisest ema ja kooliõpilasest tütar. Kui pereema kaheks nädalaks üksinda puhkama otsustab minna ja pereisa sel ajal juhuslikult oma abikaasa nimele tehtud rendilepingu leiab, muutub kõik...

Miks ja mille jaoks on ta enda naine kuskile salaja toa üürinud? Mehe esimene kartus on, et naine petab teda. Lepingus märgitud aadressile minnes leiab ta eest aga suure eramu, milles tegutseb lõbumaja. Lisaks avastab ta, et nende perekonna säästudest on kadunud 10 000 eurot.

Abikaasa topeltelu ajab pereisa jooma, ta jääb autoroolis politseile vahele ja kaotab juhiload ning töökoha. Hoolimata kõigest jätkab mees oma naise salaelu uurimist ning päevavalgele tuleb midagi täiesti šokeerivat!

«Suletud uste taga» on TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles