Michael Jackson teenib lavale naasmisega hiigelsummasid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: AP / Scanpix

Popmuusika superstaar Michael Jackson kavatseb teadaolevalt peatselt avalikustada oma plaanid kuu-ajaliseks Londoni residentuuriks, mille raames annab mees 30 kontserti, teenides iga õhtuga tervelt miljon dollarit ehk enam kui 10 miljonit krooni.

Jackson, kes töötab praegu oma uue albumi materjali kallal, oli kuulujuttude järgi juba eelmisel kuul otsustanud, et astub oma rivaali, Prince´i, jälgedes, kes andis suvel Londonis 21 järjestikust kontserti, vahendab WENN.

Uute väidete kohaselt annab Jackson Londonis asuval O2 Arenal 30 kontserti, teenides selle eest kokku 30 miljonit dollarit ehk pea 320 miljonit krooni.

«Michael naaseb peatselt lavale. Ta on stuudios lugude salvestamise ja oma hääle vormi saamisega kõvasti vaeva näinud,» ütles lähedalseisev isik Briti ajalehele The News Of The World.

«Viimased aastad on tema jaoks olnud karmid. Aga ta on endiselt popmuusika legend ja tahab, et inimesed mäletaksid teda tema muusika, mitte probleemide pärast.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles