Jude Law kohtus Kuubal Frank Sinatra vaimuga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jude Law
Jude Law Foto: AP / Scanpix

Näitleja Jude Law kohtus Kuubal laulja Frank Sinatra vaimuga.

Näitleja sai enda sõnul šoki kui tema hotellituppa ilmust järsku endist kuulsat lauljat meenutav kuju, vahendab Hollywood Reporter.

Nimelt oli Law Havannas tähistamas oma 35. sünnipäeva ja peatus Hotel Nacional de Cubas.

«Jude Lawl polnud aimugi, et ta elas samas toas, mida kunagi kasutas ka Frank Sinatra. Kuna Law oli oma sünnipäeva tähistamas ning ka alkoholi tarbinud, siis arvas ta esilagu, et on juba deliiriumisse jõudnud. Kuid ta polnud ainuke, kes Sinatra välimusega kummitust nägi. Saime kõik aru, et tegemist võis olla laulja vaimuga,» nentis üks Law sõpru.

Law sõnul vaatas Sinatra ka toas olevasse minibaari, liigutas seal olnud pudeleid ja suupisteid.

«Jude rahunes alles siis maha, kui ta uue toa sai. Igaks juhuks me ei rääkinud talle, et lisaks temale ja Frank Sinatrale, kasutas selle hotelli luksusnumbrit ka Suurbritannia endine peaminister Winston Churchill,» lisas allikas.

Allika sõnul ei soovinud nad näitlejat panna muretsema, et Churchill võiks välja ilmuda ja ta sigarid pihta panna.

Koos Jude Lawga olid Kuubal ka tema endine naine Sadie Frost ja nende lapsed, 11-aastane Rafferty ja seitsmene Iris ning Frosti laps ühest varasemast suhtest, 17-aastane Finlay.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles