PÄEVAHOROSKOOP 27. aprill: Kaljukitsele toob aeg põnevaid kohtumisi, Sõnni tutvusringkonda lisandub inimesi

Copy
Foto: www.pexels.com

Mõnusat nädalavahetust!

 

JÄÄR

Vaimne tasakaal on heaolu ja elujõu allikaks. Kui tunned end väsinuna, on see märk sellest, et tuleb vanu teemasid läbi töötada.

SÕNN

Tutvusringkonda lisandub inimesi, kes mõjuvad maailmapilti avardavalt. Ehk leiad hingesugulase, kes mõistab sind sõnadetagi.

KAKSIKUD

Loomingulises tegevuses oled sõiduvees. Fantaasialend on kõrge, näed toimuvat avara pilguga ja saad eriliste taipamiste osaliseks.

VÄHK

Sul on võimalik õppida ja areneda, enda maailmapilti avaradades koguda nii teadmisi kui ka suurendada sisemist rikkust.

LÕVI

Nädalavahetuse eriline taevamuster annab sulle enim juhul, kui suudad süveneda oma sisemaailma sügavamatesse kihtidesse.

NEITSI

Käes on romantilise armastuse aeg! Tugevad tunded teevad sind kas väga õnnelikuks või tekitavad nukrat igatsust.

KAALUD

Aeg läheneda kohustustele loominguliselt. Tänu avatusele ja leidlikkusele naudid tegevust ja oled võimeline palju saavutama.

SKORPION

Võta vabadel päevadel ette need tegevused, mis pakuvad erilist indu ja naudingut. Eriti soositud on loominguline eneseväljendus.

AMBUR

Aeg võib kaasa tuua nostalgialaine. Ehk leiab aset südamlik kohtumine lapsepõlvesõbraga. Ka peretraditsioonid mõjuvad toetavalt.

KALJUKITS

Aeg toob põnevaid kohtumisi. Argised vestlused võivad kujuneda sügavamõttelisteks jutuajamisteks maailmavaatelistel teemadel.

VEEVALAJA

Rahaasjus võib kasu olla ennekõike kõhutundest. Suurte summade investeerimiseks pole siiski õige aeg, väldi liigset riskimist!

KALAD

Marss ja Neptuun on Kalade märgis täpses konjunktsioonis. Aeg toob esile sinu tõelise olemuse, hingemaailma rikkuse.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles