Unistuste-Roberto: kartsin, et tuleb kamp hulle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto de Silvestri
Roberto de Silvestri Foto: TV3

«Tõehetke» Lilit ja teised neiud, kes «Unistuste printsessi» miljonäri südant vallutama tõttasid, pidid pettuma, sest Monaco pankur Roberto väidab nüüd, kui saade salvestatud, et ta ei otsinudki naist.

Itaalias sündinud Roberto de Silvestri põhikodu asub maailma jõukamate Mekas ehk Monte Carlos, tema autoparki kuuluvat Rolls-Royce’id ja sõprade sekka ka vürst Albert, meelisjook on šampanjade kuningas Dom Perignon (odavam pudel maksab 2000 krooni), kirjutas Õhtuleht.

Roberto lükkab ümber arusaama, et saade võiks rääkida naiivsetest rahanäljas eesti tüdrukutest, kes loodavad, et saabub prints valgel hobusel, tengelpung pihus.

Mehe sõnul tahetigi alguses teha saadet printsist, kuid ta rõhutas, et saade peab väärtustama siinseid naisi ja näitama, et nad suudavad hakkama saada igas olukorras.

«Eks ma algul kartsin, et tulebki kamp hulle, kuid üllatusin: oli küll edevaid ja rumalaid tüdrukuid, aga oli ka väga säravaid inimesi,» kirjeldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles