PÄEVAHOROSKOOP 9. mai: Kaljukits tunneb, et midagi tuleb lähiajal muuta, Kalad ei tohiks lubada ennast ümber sõrme keerata

Copy
Tulbid.
Tulbid. Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Edukat neljapäeva!

JÄÄR

Kõik läheb kenasti, kui suudad emotsioone kontrollida. Mis iganes sinu hinges toimub, ürita enne kümneni lugeda, kui tundeid väljendad.

SÕNN

Inimesed, kelles oled kahelnud, teevad nüüd ilmselt midagi niisugust, mis annab selgema pildi nende tõelisest olemusest.

KAKSIKUD

Praegu toimuv on sinu varasemate tegude tagajärg. See näitab, kuidas tegutseda – kui olukord on ebamugav, pead muutma iseennast.

VÄHK

Rahaasjad nõuavad hoolt ja püsivust. On oht, et kipud emotsioonide ajel suuri väljaminekuid tegema või asjatult koonerdama.

LÕVI

Oled nüüd küllaltki tundlik ja tujukas. Sul on raske taluda seda, kui pead oma kõige kallimast inimesest eemal olema.

NEITSI

Eelistad lõbutsemist tööle. Paned oma välimusele suurt rõhku, võid iluteenustele või riiete ostmisele palju raha kulutada.

KAALUD

Sinu kõrvu jõuab huvitavat informatsiooni, mis paneb sind nii mõnelegi asjale või inimesele teise pilguga vaatama.

SKORPION

Tahad, et kallim aina kinnitaks, kui väga ta sind armastab. Isegi juhul, kui suhe toimib hästi, tundub sulle, et romantikat on liiga vähe.

AMBUR

Sinu valduses on küllalt väärtuslikku infot, mida õigetele inimestele rääkides ja valede eest varjates suudad nii mõndagi muuta.

KALJUKITS

Märkad pigem negatiivset. Võid tunda, et vanaviisi jätkata pole võimalik – sisetunne ütleb sulle, et midagi tuleb lähiajal muuta.

VEEVALAJA

Julged ette võtta ka asju, millega hakkama saamises sa varem kindel polnud. Kui õigetelt inimestelt abi küsid, avarduvad võimalused.

KALAD

Sinu läheduses võib olla inimesi, kes käituvad kenasti vaid seetõttu, et tahavad sinult midagi saada. Ära luba ennast ümber sõrme keerata!

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles