Uimastid tegid Whitney Houstoni kehaga jõhkra hävitustöö

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Whitney Houston
Whitney Houston Foto: SCANPIX

Lauljatar Whitney Houstoni surnukeha oli väidetavalt kaetud armide, haavade ja põletustega.

Ajalehe The Sun andmetel selgus lahkamisaruandest, et naise ninas oli auk ja tal oli puudu 11 hammast, mis oli ilmselt aastatepikkuse uimasti- ja alkoholitarvitamise tagajärg. Surma hetkel oli tema käel süstlajälg.

Houstoni surma peamiseks põhjuseks olevat võimalik üledoos «narkootilistest ainetest, retsepti- ja käsimüügiravimitest ning alkoholist». Koroner nimetas üheks faktoriks ka kroonilise kokaiinitarvitamise ja südamehaiguse. Naise kehast leiti pärast surma jälgi üheksast erinevast uimastist, sealhulgas kokaiinist, marihuaanast, rahustist Xanax, lihaselõdvestist Flexeril, allergiaravimist Benadryl ja valuvaigistist Ibuprofen.

Usutakse, et lauljatari naha põletas kuum vannivesi, mille temperatuur võis olla kuni 66°C. Houston ei pruukinud uimastite tarvitamise ajal vee õiget temperatuuri tunnetada.

Tema hotellisviidist leiti ka kokaiiniga kaetud lusikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles