PÄEVAHOROSKOOP 22. aprill: Jäära nädal algab täistuuridel, Sõnni töine õhkkond on üsnagi pingeline

Copy
Nartsissid.
Nartsissid. Foto: Margus Ansu

Mõnusat esmaspäeva!

 

JÄÄR

Nädal algab täistuuridel. Õhus on ohtralt uljaid ideid, aga ka parasjagu võitlusvaimu ja tahet end jõuliselt maksma panna.

SÕNN

Töine õhkkond on ilmselt üsnagi pingeline. Sul tuleb võidelda ja vaielda, oma ideede ja õiguste eest jõuliselt seista.

KAKSIKUD

Reageerid kiiremini ja ägedamalt kui tavaliselt. Enne ütled oma arvamuse ilustamata välja, alles seejärel mõtled. Kui üldse mõtled!

VÄHK

Rahaasjade ajamine vajab kindlat kätt ja konkreetsust. Sul tuleb enda eest seista. Laenu võtmiseks või andmiseks ei ole hea aeg.

LÕVI

Suhete teema on liigagi tähtis. See on seotud tulise kire ja kõrgete ootustega, mida mitte keegi naljalt täita ei suuda.

NEITSI

Sul on kange tahtmine tööl toimuvaid protsesse enda kontrolli all hoida, paraku ei pruugi sul selleks piisavat mõjuvõimu olla.

KAALUD

Hinges keeb ja käärib. Ära tundeid maha suru, nii teed endale haiget! Parim viis emotsioonide väljendamiseks on nende loomingusse valamine.

SKORPION

Energia läheb tööasjadele. Võivad toimuda mingid muudatused, sina pead vaeva nägema, et segases olukorras endale õige koht leida.

AMBUR

Ilmselt ei saa sa jääda neutraalsele positsioonile. Sind tõmmatakse mingite arutelude keerisesse, kus tuleb seisukoht võtta.

KALJUKITS

Sinus on kirge ja tahtmist tegutseda. Oled valmis tugevate konkurentidega rinda pistma, neid jõuliselt üle trumpama.

VEEVALAJA

Pluuto ja Päikese kvadraat annab ohtralt jõudu ja võitlusvaimu. Kasuta seda ehitamiseks ja ühendamiseks, mitte aga lõhkumiseks.

KALAD

Sinu arusaam maailma asjadest põhineb suuresti lapsepõlves omandatud arusaamadel. Kaaslaste tõekspidamised on aga teistsugused.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles