PÄEVAHOROSKOOP 20. aprill: Vähil on armuasjade arendamiseks hea aeg, Veevalajal tasub aeg maha võtta

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Mõnusat laupäeva!

 

JÄÄR

Kätte on jõudnud väga eriliste taevaseisudega nädalavahetus. Võid leida võimaluse, kuidas oma erilised äriplaanid ellu viia.

SÕNN

Õnneplaneet Jupiter on ühenduses äkilise Uraaniga. Ootamatult võivad avaneda supervõimalused, ära jäta neid küll kasutamata!

KAKSIKUD

Sulle tundub, nagu võiksid paljugi saavutada, ent reaalselt pole asi niivõrd roosiline. Kõige aluseks on suutlikkus end distsiplineerida.

VÄHK

Seltskondlikuks suhtluseks ja armuasjade arendamiseks hea aeg. Peaksid hoolikalt valima, kellele sa oma isiklikest asjadest räägid.

LÕVI

Oskad oma tegevust planeerida nii, et kõik kohustused saaks kenasti täidetud ning aega ja energiat jääb küllaldaselt ka lõbutsemise jaoks.

NEITSI

Võid juhuslikult pealt kuuldud vestluskatkest enese jaoks midagi olulist välja noppida. Ära räägi palju, pigem ole valvel teiste juttu kuulates.

KAALUD

Hea tervise aluseks on suurepärane sisemine tasakaal. Võid nüüd avastada uusi võimalusi selleks, kuidas oma sisemaailma korrastada.

SKORPION

Suhete vallas võib toimuda kiire areng. Ehk just nüüd tulevad üle huulte sõnad, mida oled ammu tahtnud lausuda, ent julgusest on alati puudu jäänud.

AMBUR

Kui sul on olnud terviseprobleeme, siis saad just nüüd teha elus niisuguse pöörde, millest on kasu tervise edendamisel.

KALJUKITS

Energiatase on kõrge, oskad jõuvarusid märksa otstarbekamalt kasutada kui mõne aja eest. Leidub neid, kes toetavad sinu uuenduslikke ideid.

VEEVALAJA

Sul tasub aeg maha võtta ning nädalavahetus kodustele tegemistele ja lähedastele inimestele pühendada, neile vajadusel tuge pakkuda.

KALAD

Kas suhtlus sõpradega või huvialadega tegelemine laiendab sinu tegevusvälja. Ehk saad imetleva tähelepanu osaliseks.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles