PÄEVAHOROSKOOP 15. aprill: Sõnnil on tugev kontrollivajadus, Jääral võib töises vallas olla pingeline päev

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: eldar nurkovic/Shutterstock

Tegusat esmaspäeva!

 

JÄÄR

Töises vallas võib olla pingeline, ent otsustav päev. Küllap tuleb sul enda eest seista. Ole kindlameelne, samas rahulik ja viisakas.

SÕNN

Sul on tugev kontrollivajadus. Küllap aga märkad, et sa ei suuda kõike ohjata. Keskendu vaid sellele, mille eest ise vastutad.

KAKSIKUD

Tunne, et teised ei mõista ega hinda sind piisavalt, tekitab sinus tahtmise tagasi tõmbuda. Tegele enda tunnetega, väldi teiste kritiseerimist.

VÄHK

Emotsioonid on laes ja kired möllavad, armastus toob õnnetunnet, samas aga võib armukadeduski kergelt pead tõsta.

LÕVI

Soov end tööalaselt tõestada on ilmselt suur. Tahad kõigile näidata, et oled parim. Ära üle pinguta, pole vaja tervisele liiga teha.

NEITSI

Jõudu on palju, ent sulle ei anta võimalust seda kasutada. Sa võid ju üritada, ent tõenäoliselt toob see kaasa mõne olulise isiku vastuseisu.

KAALUD

Töises plaanis on sul suur vastutus, ent veelgi tähtsamal kohal on need asjad, mida pead tegema oma kodu ja pere heaks.

SKORPION

Taipad asju lennult, ka vähest infot omades suudad ikkagi õigeid järeldusi teha. Samas oled üsnagi egoistlik, sead enda vajadused esikohale.

AMBUR

Äriasjus võib minna rebimiseks. Konkurendid näitavad, et nad on tugevad. Võistlusmoment kannustab sindki endast parimat andma.

KALJUKITS

Oled praegu võimeline midagi suurt üles ehitama, ent samas on sul jõudu ka millegi maha lammutamiseks. Vali positiivne tee.

VEEVALAJA

Võid kohtuda isikuga, kellega on suhted klaarimata jäänud ja kes on sinu peale pahane. Ära proovi probleemi eest põgeneda, vaid lahenda see!

KALAD

Puutud nüüd kokku huvitavate inimestega, kellel on teistsugune elukogemus kui sinul ja kellelt sul on palju õppida.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles