Tori Spellingu šokk: jäin rasedaks vaid kuu pärast sünnitust!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori Spelling
Tori Spelling Foto: SCANPIX

Teletäht Tori Spelling tunnistas, et viimasest rasedusest teadasaamine oli tema jaoks tõeline šokk.

«Saime uudisest teada koos abikaasaga. Mul on krooniline migreen ja viibisin ühe hoo ajal traumapunktis. Arstid ütlesid, et enne ravi alustamist pean topsi pissima. Ütlesin, et oh, ärge muretsege, ma pole rase - ma sünnitasin kuu aega tagasi,» kirjeldas naine saates «Access Hollywood».

«Nad ütlesid, et see on haigla reegel. Tegin seda ja nad tulid tagasi ning teatasid, et olen rase. Ütlesin, et see pole võimalik,» seletas Spelling.
Pärast vereproovi oli asi kindel.

«Istusime Deaniga seal mõnda aega šokeeritult. Siis ütlesime, et me tahtsimegi nelja last. See on meie ime, mida soovisime,» ütles naine. «Kõik sõbrad küsivad mult, kas see laps oli planeeritud. Kas te teete nalja? Hattie oli ühekuune! Kas te tõesti arvate, et me planeerisime nii?»

Spellingu pisitütar Hattie sündis mullu oktoobris ning tema ja abikaasa Dean McDermotti peres kasvavad veel 5-aastane Liam ja 3-aastane Stella.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles