PÄEVAHOROSKOOP 1. aprill: Amburile tundub elu täna liiga keeruline, Jääral tasub kokkulepete asjus tähelepanelik olla

Copy
Head naljapäeva!
Head naljapäeva! Foto: Shutterstock

Toredat nädala algust ja rohkelt naeru naljapäevaks!

JÄÄR

Merkuur on Jäära märgis retrograadseks pöördumas. Sul tuleb hoolikas olla ning jälgida, et sa olulisi kokkuleppeid ja kohtumisi ei unustaks.

SÕNN

Suhteid võib mõjutada varasem kogemus. Kui oled kunagi haiget saanud, võib see mõju avaldada, sind asjatult ebakindlamaks muuta.

KAKSIKUD

Küllap õnnestub rahaasjade ajamine päris hästi, kui sa ei luba teistel end eksitada. Sind aitavad nii kaine mõistus kui ka tunnetus.

VÄHK

Ülemus võib sinu suhtes liiga nõudlik olla. Pole mõtet üritada olukorda muuta, sul ei jää muud üle, kui oma kohustusi täita.

LÕVI

Eriti hommikul saadab sinu ettevõtmisi suur edu. Pere ja koduga seotud asjad õnnestub kiiresti ja sujuvalt korda ajada.

NEITSI

Päev on hea õppimiseks, ent mitte uue info andmiseks vanema põlvkonna sugulastele. Nemad hoiavad väljakujunenud arusaamadest kinni.

KAALUD

Kaaslased on valmis sind kuulama. Niisiis jaga oma teadmisi ja avalda arvamust – kindlasti leiad neid, kes mõtlevad sinuga sarnaselt.

SKORPION

Ära võta ette ärialaseid läbirääkimisi. See toob kaasa peaga vastu seina jooksmise tunde. Teisi on keeruline kaasa haarata.

AMBUR

Võib esineda nukrameelsust ning ebakindlust, tahtmatust tegevusse asuda. Elu tundub sulle kuidagi liiga keeruline.

KALJUKITS

Alateadlikud hirmud võivad tegutsemislusti pärssida. Kui hakkad mõtlema oma ebakindluse põhjustele, ei suuda sa neid leida.

VEEVALAJA

Mingid põhimõtted on sulle tähtsad. Kui keegi üritab sulle uuendusmeelset infot ette sööta, hoiad jonnakalt kümne küünega vanast kinni.

KALAD 

Täna juhindu vaid iseenda mõistusest. Sõpradelt ei ole mõtet nõu küsida, oled oma mõtlemises neist sammu jagu ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles