PÄEVAHOROSKOOP 23. märts: Lõvi hing ihkab vaheldust, Veevalajal tasub meeles pidada, et tark ei torma

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: AlexMaster/Shutterstock

Kaunist nädalavahetust!

 

JÄÄR

Kevad võib sulle hooga pähe lüüa, kui seltskondliku ürituse käigus satud kokku vastupandamatu vastassoost isikuga.

SÕNN

Õnneplaneedid Veenus ja Jupiter on soodsas sekstiilis – juhused soosivad sind! Kui oled üksildane, võib alguse saada mõni armulugu!

KAKSIKUD

Kui sulle tundub, et kõik läheb kuidagi üle kivide ja kändude, analüüsi esmalt iseenda käitumist – kas pole sa ehk liiga põikpäine?

VÄHK

Võiksid kohtuda väga lähedaste inimestega, kellega saab avameelselt rääkida. Enda tühjaks rääkimine teeb enesetunde kergeks ja heaks.

LÕVI

Hing ihkab vaheldust. Sind ärritab, kui keegi on sinu pärast armukade ja üritab sind piirata. Sel juhul tekib tahtmine vabaduse eest võidelda.

NEITSI

Kui ehk oled viimasel ajal tundnud hirmu määramatu tuleviku ning ootamatute uuenduste ees, siis praegu läheb elu stabiilsemaks.

KAALUD

Sinu vajadus inimestega aktiivselt suhelda suureneb. Eriti meeldivad sulle need vastassoo esindajad, kes on sinust väga erinevad.

SKORPION

Õhus on romantikat ja müstikat. Kummalised kokkusattumused panevad sind taas kord mõtlema, et miski siin elus ei ole juhuslik.

AMBUR

Pead nüüd endas arendama jooni, mis muidu on varju jäänud. Võimalik, et kipud kahetsema hiljuti mõtlematusest tehtud vigu.

KALJUKITS

Oled võimeline julgelt, isegi külmavereliselt tegutsema. Praegu on sobiv aeg suuremate muudatuste tegemiseks.

VEEVALAJA

Sul on võimalusi, aga võid neist ilma jääda, kui tegutsed mõtlematult. Tasub meeles pidada, et tark ei torma. Sõprade nõuannetega tasub arvestada.

KALAD 

On uuendusi, mida oled sisimas ammu tahtnud ja mida võtad ette tundes, et aeg on nüüd lõpuks küps. Midagi võib üllatuslikult muutuda.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles