PÄEVAHOROSKOOP 19. märts: Kalad on valmis proovima uusi asju, Sõnnil on hea päev armastuse avaldamiseks

Copy
Lumikellukesed. Tänavune kevad ei taha kuidagi tulla.
Lumikellukesed. Tänavune kevad ei taha kuidagi tulla. Foto: Ove Maidla

Rõõmurohket teisipäeva!

 

JÄÄR

Alustad õhinal uusi ettevõtmisi, uskudes nende õnnestumisse. Siiski valitseb ka oht end üle hinnata ja midagi ülejõukäivat ette võtta.

SÕNN

Hea päev armastuse avaldamiseks. Ära pelga oma tundeid sõnadesse panna, julge hundi rind olevat ju rasvane!

KAKSIKUD

Päev on soodne ülemuse jutule minekuks, et tekkinud uued ideed talle välja käia. Sind valdab soov kiirelt edasi liikuda.

VÄHK

Sobiv aeg vaimse töö tegemiseks. Tegutsed järjekindlalt ja pühendunult, täidad oma tööülesandeid ülima püüdlikkusega.

LÕVI

Selleks, et takistustest üle saada, tuleb kunagised probleemid selgeks rääkida või viia lõpuni tööd, mis on minevikus pooleli jäänud.

NEITSI

Kui leidub inimesi, kes on sinu peale solvunud või pahased, peaksid olema ettevaatlik. Nad teevad sinu elu keerulisemaks.

KAALUD

Sul pole võimalik loota sellele, et kui käitud kenasti käitud, siis teised aitavad sind või teevad sinu eest lausa mõne töö ära. Pead ise hakkama saama.

SKORPION

Võid kohtuda inimesega, kellega on ütlemata põnev maailma asjadest rääkida. Tema juttu kuulates tulevad taipamised ja uued mõtted.

AMBUR

Sul tasub täie rauaga töösse panustada. Kolleegidega võib tekkida põnevaid mõttevahetusi, ehk suudate töökorraldust tõhusamaks muuta.

KALJUKITS

Sa ei malda paigal püsida, sind valdab pidev tegutsemistuhin. Sul võib olla palju häid ideid, aga need liiguvad sinu peas kaootiliselt.

VEEVALAJA

Päev on väga hea selleks, et uusi äriasju käima lükata, endale kliente ja koostööpartnereid leida. Räägi inimestega!

KALAD 

Üks sinu tugevamaid külgi on kohanemisvõimelisus. Oled vastuvõtlik põnevatele ettepanekutele ja valmis proovima uusi asju.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles