PÄEVAHOROSKOOP 16. märts: Jäär peaks koos armsamaga seiklustele vastu kihutama, Kaksikud ei tohiks rahaasjadega riskida

Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Toredat nädalavahetust! 

 

JÄÄR

Võta armastatud inimene auto peale ja kihuta seiklustele vastu! Nädalavahetus võib kujuneda vägagi romantiliseks, õhus on kevade hõngu!

SÕNN

Sul tasub oma tervisele mõelda, äkki eluviise muuta. Kui oled olnud haige või lihtsalt väsinud, toimub taastumine kiiresti.

KAKSIKUD

Rahaasjade ajamisel ei tohi praegu kindlasti riskida, samuti ei maksa sõprade nõuandeid ja soovitusi puhta kullana võtta.

VÄHK

Eriti õnnelikuna tunned end siis, kui saad pereringis kodus olla ja tegeleda just nende asjadega, mis sul meele rõõmsaks teevad.

LÕVI

Hea on olla teel, eriti juhul, kui sinu kõrval on vahvad ja elurõõmsad kaaslased. Kodust mitte kuigi kaugel on avastamist väärivaid kohti.

NEITSI

Võib juhtuda, et sul lihtsalt veab – saatus on sinu vastu eriliselt helde ja lahke. Keegi võib sulle kingituse või soodsa pakkumise teha.

KAALUD

Avarda oma silmaringi! Aeg sobib hästi reisi alustamiseks, aga ka tuleviku- ja puhkuseplaanide tegemiseks.

SKORPION

Õpi midagi uut, arenda ennast. Võid iseenda juures avastada varjatud külgi või andeid, millest sa varem teadlik polnud.

AMBUR

Kindlasti vajad seltskondlikku suhtlemist. Sõprade ringis võid kohata kedagi, kellega suhtlus iseäranis südamlikuks kujuneb.

KALJUKITS

Meeldivas ja vabas õhkkonnas võivad tekkida kontaktid inimestega, kes oskavad sind tööalaselt aidata või nõustada

VEEVALAJA

Vajad aktiivset tegevust ja füüsilist pingutust. Looduses liikumine või lemmikloomadega tegelemine toob meeldivaid emotsioone.

KALAD 

Päikese ja Neptuuni ühendus toob sinu intuitiivse olemuse esile. Unenäod võivad olla tähenduslikud, õhus on müstilisi võnkeid.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles