PÄEVAHOROSKOOP 14. märts: Kaksikud võivad üsna tujukad olla, Veevalaja on asjalikus meeleolus

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: AlexMaster/Shutterstock

Vahvat neljapäeva!

 

JÄÄR

Kerge tüdimus ja väsimus võib sind töö tegemisel segada. Tüütute ülesannete täitmine ei suju just teab mis lennukalt.

SÕNN

Majandusliku kasu saamise lootus on see, mis paneb sind tegutsema ja tööd murdma. Raha oleks ju igal juhul rohkem vaja.

KAKSIKUD

Võid üsna tujukas olla. Raske on oma soove selgelt sõnadesse panna, kipud keerutama ja asju ilustama. Pole kuigi hea päev läbirääkimisteks.

VÄHK

Sul tuleb aktiivsemalt tegutseda, ehk ka võtta otsustavalt sõna asjades, mis puudutavad nii sinu kui ka kaaslaste tulevikku.

LÕVI

Suhtlus võib mõjuda väsitavalt, raske on head nägu teha inimestele, kes sulle tegelikult ei meeldi. Vajad rahu ja vaikust.

NEITSI

Kui sa ise oled liigselt tagasihoidlik, ei lase sõbrad sul ikkagi üksinda norutada. Sind tõmmatakse hoogsalt tegevusse kaasa.

KAALUD

See, mida teised sinust arvavad, on sulle üsnagi tähtis. Tahad jätta head muljet, oma ilu, tarkuse ja edukusega silma paista.

SKORPION

Hinges on ärevus. Tahad kogeda midagi uut ja huvitavat, oma maailmapilti avardada, kohtuda inimestega, kellelt on midagi õppida.

AMBUR

Sul on vaja tööle keskenduda, küllap ka mingeid jamasid klaarida või arveid õiendada. Proovi olla rahulik, väldi järske väljaütlemisi.

KALJUKITS

Sinu jalad on kindlalt maas. Kui on vaja end kehtestada, siis seda sa ka teed. Keegi ei saa sind lihtsalt niisama ära kasutada.

VEEVALAJA

Oled asjalikus meeleolus. Teadvustad endale, et sul on esmalt vaja kohustused täita, alles siis saad isiklikele teemadele mõelda.

KALAD 

Sul on raske iseseisvalt otsuseid vastu võtta. Üksinda pusserdades võid ka vigu teha. Teiste soovitustest võib olla omajagu abi.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles