Taylor Swifti intervjuu ummistas Kim Kardashiani Instagrami krüptiliste kommentaaridega

Elu24
Copy
Kim Kardashiani sotsiaalmeedia täitus ussi-emojidega pärast Taylor Swifti suurt intervjuud.
Kim Kardashiani sotsiaalmeedia täitus ussi-emojidega pärast Taylor Swifti suurt intervjuud. Foto: CF/IS/MPI/Capital Pictures/Scanpix/kollaaž

Mõjukas ajakiri Time valis selle aasta inimeseks laulja ja meelelahutaja Taylor Swifti, kes oma intervjuus rääkis ka kurikuulsast aastatetagusest tülist toonase abielupaari Kim Kardashiani ja Kanye Westiga. Kui aastaid tagasi valati Taylori sotsiaalmeedia kontod üle koledate kommentaaridega, siis nüüd on juhtunud sama hoopiski Kim Kardashianiga. 

2016. aastal kirjutas Kim Kardashiani toonane abikaasa Kanye West Taylorist vulgaarsete sõnadega laulu ja väitis, et Swift oli taolise sõnakasutusega nõus, mida Swift aga eitas.

Westi toonane naine Kim Kardashian avaldas selle peale video Westi ja Swifti vahelisest vestlusest, mis näis viitavat sellele, et Swift oli laulu sõnadega kursis olnud. Ehkki Swifti sõnul asi sugugi nii polnud, maalis skandaal siiski lauljast vägagi negatiivse kuvandi, mistõttu ummistusid tema sotsiaalmeediakanalite kommentaariumid madu kujutavate emoji'dega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles