Muuseumis jooksevad filmid

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue kunsti muuseumi tõsielufilmide programmi avab Serbia režissööri Sonja Blagojevici 51 minuti pikkune „Joe läheb Serbiasse".
Uue kunsti muuseumi tõsielufilmide programmi avab Serbia režissööri Sonja Blagojevici 51 minuti pikkune „Joe läheb Serbiasse". Foto: Internet

Pärnu uue kunsti muuseum (Esplanaadi 10) näitab läbi veebruari tõsielufilme: linateoseid demonstreeritakse reedeti ja laupäeviti kell 18, pääs neid vaatama on prii.

Programmi avab täna linastuv Serbia režissööri Sonja Blagojevici 51 minuti pikkune „Joe läheb Serbiasse". Kinopilt jutustab USAs San Franciscos elavast Josef Aronest, kes käib suviti Serbias rahvast lõbustamas.

Kloun Joe Mama nime all esineb Arone pealinna tänavatel, trompetifestivalil ja militaartsoonis. Sõpradega on ta loonud rändtsirkuse trupi, kes võtab ette turnee Kosovo põgenikelaagri laste juurde.

Laupäeval kell 18 linastub uue kunsti muuseumis Iisraeli lavastaja Nili Tali 87 minuti pikkune „Brasiilia tüdrukud".

Film kauges minevikus kasulapsena juudiriiki toodud neljast naisest, kes suunduvad kodumaale Brasiiliasse otsima oma bioloogilisi emasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles