VIDEOD TikTok ujutab: pommiähvardus andis Eestimaa õpilastele korralikult videoid

Elu24
Copy
Eelmisel nädalal tehtud venekeelsed pommiähvardused panid näiteks TikToki kihama.
Eelmisel nädalal tehtud venekeelsed pommiähvardused panid näiteks TikToki kihama. Foto: Margus Ansu / kuvatõmmised TikTokist / kollaaž

Neljapäeva öösel said paljud Eesti koolid ja lasteaiad e-kirja pommiähvardusega, mida politsei pidas ulatuslikuks rämpspostituste laineks. Küll on aga pommiähvardus andnud ainest koolinoortele TikToki platvormil.

Noored on elava kujutlusvõimega ja videote ideid on seinast seina. Ühes klipis on näiteks näha kaadrit filmist «American Psycho», kuhu on juurde kirjutatud: «Mina ja mu sõbrad arutlemas, mida me teeme, kui kool pommiähvarduse pärast kinni pannakse.»

«Peidame end pommiähvarduse eest,» on kirjutatud video juurde, kus kamp noori poisse vetsukabiinist väljuvad. Osad videod on tantsulised, teistes on aga näha noorukeid, kes pommiähvarduses lubatud kellaajani sekundeid loevad. Platvormil on populaarseks saanud teemaviide «Pommiahvardus» ja paar videot on üles laetud ka teemaviitega «Andrei Glubokoslavsli» – nimi, mille alt pommiähvardus asutustele välja saadeti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles