Tšellist Silvia Ilvese laps jäeti Tallinnas trammist maha? «Näitas uhkelt keskmist sõrme ja lõi uksed lapse nina ees kinni!» (3)

Copy
Silvia Ilves.
Silvia Ilves. Foto: Konstantin Sednev

«Tal [pojal] oli peale kammeransambli tundi vaja kiirustada korvpallitrenni ning kooli ees asuva trammipeatuse poole jooksis ta koos kahe koti ning tšelloga,» kirjeldab tšellist Silvia Ilves olukorda, mis võttis kiirelt lapse jaoks ootamatu pöörde. Nimelt olevat trammijuht poisile keskmist sõrme näidanud ja ta maha jätnud.

«Jube, millised me, täiskasvanud inimesed, oleme! Mis eeskuju me anname oma käitumisega?» kirjutab nelja lapse ema tšellist Silvia Ilves emotsionaalselt ühismeedias. Nimelt jäeti väidetavalt vihmasel kolmapäeva pärastlõunal Tallinnas Vineeri peatuses üks tema lastest trammist maha.

«Lapsel lõppes koolipäev, kaasas tšello, trennikott ja koolikott samuti. Tal oli peale kammeransambli tundi vaja kiirustada korvpallitrenni ning kooli ees asuva trammipeatuse poole ta jooksis koos kahe koti ning tšelloga,» kirjeldab Silvia. «Ta nägi trammi tulemas, millele lootis jõuda. Juba oli ta sõiduki juurde jõudmas ning oleks saanud trammipeatuse platvormile kenasti astuda, kui trammijuht näitas uhkelt keskmist sõrme lapsele ning lõi uksed lapse nina ees kinni.»

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles