HBO hittsarja noor staar Angus Cloud suri kõigest 25-aastaselt

Elu24
Copy
Angus Cloud
Angus Cloud Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Sarjas «Eufooria» mänginud 25-aastane Angus Cloud suri esmaspäeval oma perekonna kodus Oaklandis Californias, vahendab The Guardian

«Kõige raskema südamega pidime täna jätma hüvasti uskumatu inimesega,» ütles Cloudi perekond oma avalduses. «Kunstniku, sõbra, venna ja pojana oli Angus meie kõigi jaoks nii mitmel moel eriline. Eelmisel nädalal mattis ta oma isa ja võitles intensiivselt selle kaotusega. Ainus lohutus, mis meil on, on teadmine, et Angus on nüüd taas koos oma isaga, kes oli tema parim sõber. Angus rääkis avalikult oma võitlusest vaimse tervisega ja me loodame, et tema surm võib olla teistele meeldetuletuseks, et nad ei ole üksi ja ei peaks sellega üksi, vaikides võitlema,» sõnas perekond. «Loodame, et maailm mäletab teda tema huumori, naeru ja hoolivuse poolest.»

25-aastane Cloud suri esmaspäeva hommikul oma perekonna kodus Oaklandis Californias. Surma põhjus ei ole veel teada. Vaid nädal aega tagasi mattis näitleja oma isa, kes samuti vaimse tervise probleemidega maadles. 

Väljaanne TMZ kirjutab, et Cloudi ema helistas esmaspäeval umbes kella 11.30 ajal hädaabisse, teatades võimalikust üledoosist. 

Angus Cloud pälvis suuremat tähelepanu mängides Fezi Emmyga pärjatud HBO noorte draamasarjas «Eufooria». Ta oli sarja kahe esimese hooaja peategelane. Ta on kaasa teinud ka filmides «North Hollywood» ja «The Line».

USA telekanal HBO tõi noortesarja ekraanile 2019. aastal. ««Eufooria» draamasarja keskmes on keskkooliõpilased, kes maadlevad narko-, seksi- ja vägivallaprobleemidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles