PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 10. mai: Jäär üksinda kõigega hakkama ei saa, Sõnn tunneb end löögijõulisena

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Chiociolla/Shutterstock

Toredat kolmapäeva!

JÄÄR

Üksinda sa kõigega hakkama ei saa. Vajad kaaslasi, kes on targad valdkondades, milles sina end kõige kodusemalt ei tunne.

SÕNN

Tunned end löögijõulisena. Ära aga rahmi huupi – sul tasub eriti teraselt kuulata, mida targad inimesed räägivad! Uus info on kulda väärt!

KAKSIKUD

Oled tähtsate asjade välja ütlemisega juba küllalt kaua venitanud. Võta end nüüd kokku, pane oma mõtted ja tunded sõnadesse.

VÄHK

Sul on küllaga nii julgust kui ka tegutsemislusti. Oled avatud uutele ideedele, uljalt riskide võtmine võib olla isegi õigustatud.

LÕVI

Kui sinu võluvat isikut ja suurepäraseid saavutusi ei imetleta piisavalt, siis otsid uusi võtteid, mille abil eredalt silma paista.

NEITSI

Sinuni jõuab kasulikku infot. Sestap on sul küllaltki lihtne saada kontakti inimestega, kes head nõu andes sind äriliselt edasi aitavad.

KAALUD

Kuigi sul on häid ideid, näed neid paraku vaid omakasu aspektist. See, mis sulle meeldida võiks, muudab kellegi teise elu raskeks.

SKORPION

Mis sinu jaoks ei ole ehk eriti oluline, võib kellegi teise jaoks väga tähtis olla. Näita üles empaatiat, teinekord aidatakse jälle sind.

AMBUR

Sul on kaks võimalust – kas üritada keerukat probleemi aktiivselt lahendada või kõrvale astuda ja otsustusõigus teistele anda.

KALJUKITS

Sul on hea kuulsus – paljud arvavad, et oled usaldusväärne ja väga tark. Nii tullaksegi sulle südamesaladusi pihtima.

VEEVALAJA

Ette võib tulla hetki, mil tahaksid mingi nipiga enda õlule võetud vastutusekoorma kellegi teise turjale veeretada.

KALAD

Kuigi risk on suur, tunned kihku seiklustesse tormata, uusi jahimaid avastada ja vallutada. Lähed julgelt tulevikule vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles