PÄEVAHOROSKOOP 10. aprill: Vähil on raskusi aja planeerimisega, Kaalude kannatus võib katkeda

Copy
Foto: Shutterstock

Kaunist esmaspäeva!

JÄÄR 

Nädala esimesel päeval kandub tähelepanu töövaldkonda. Sul tuleb paljude inimestega kontakte sõlmida ning seda on lihtne teha.

SÕNN

Tagasi vaatamata sa edasi liikuda ei saa. Arengut takistavad mingid kunagi pooleli jäänud asjad või ammu tehtud vead.

KAKSIKUD

Tiheneb suhtlus sõpradega, võimalik, et tahad neilt äriasjus nõu küsida. Rahaasjade ajamisel väldi teiste arvamusest juhindumist.

VÄHK

Kipud ette võtma rohkem, kui tegelikult teha jõuad – aja planeerimisega on omajagu raskusi. Ka võid mõtlematult lubadusi anda.

LÕVI

Romantilised suhted on arengufaasis. Füüsiline pool on armastuse juures sinu jaoks praegu ehk tähtsamgi kui hingeline lähedus.

NEITSI

Oled partneri suhtes mõistev ja hoolitsev, liigagi ennastsalgav – mõtled teise inimese heaolule ja kipud oma vajadusi tagaplaanile jätma.

KAALUD

Kannatus võib katkeda, oled kärsitu ja ettevaatamatu. Ehkki muudatuste tegemine on vajalik, peaksid tegutsema siiski rahulikult.

SKORPION

Paned enda mõtted õige mõjuvalt sõnadesse. Suudad teisi veenda oma arvamuse õiguses ja neid tegevusse kaasa haarata.

AMBUR

Hoia era- ja äriasjad lahus. Elu viib sind kokku erinevate inimestega, aga need, kes tunduvad põnevad ja võluvad, ei pruugi olla usaldusväärsed.

KALJUKITS

Ootamatu kohtumine võib sinu tundemaailma segi lüüa. Hea on nautida suurt armastust, samas on ohtlik see, kui kaotad reaalsustaju.

VEEVALAJA

Oled valmis vastu võtma uut infot. Näed nüüd viise, kuidas vanu probleeme uudsel, ehk isegi üllatuslikul viisil kergemalt lahendada.

KALAD

Võimalik on armumine, ent sa ei pruugi oma ihaldusobjekti näha realistliku pilguga, pigem kipud teda omajagu idealiseerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles