PÄEVAHOROSKOOP 9. jaanuar: Amburil tasub täna äriasju ajada, Kaksikutel on hea päev tähtsate koosolekute pidamiseks

Copy
Produktiivset esmaspäeva!
Produktiivset esmaspäeva! Foto: Aleksandr Finch/Shutterstock

Toredat nädala algust!

JÄÄR 

Hea päev tähtsate koosolekute pidamiseks või ajurünnaku korraldamiseks. Koostöös mõttekaaslastega võid paljugi saavutada.

SÕNN

Merkuur on Uraaniga edasiviivas trigoonis. Küllap tulvab sulle pähe ägedaid ideid või tekib võimalus mingi ammune unistus ellu viia.

KAKSIKUD

Kohtumine kallimaga võib kujuneda põnevaks ja intensiivseks mõttevahetuseks. Õpite tundma teineteise seisukohti ja vaateid elule.

VÄHK

Sind huvitab teiste mõttemaailm. Võib tekkida inspireerivaid uusi tutvusi, millest mõni võib viia pikema koostööni või isikliku suhte tekkimiseni.

LÕVI

Eriti hea päev juhul, kui sinu töö eeldab vaimset aktiivsust ja oskust ilmekalt sõnu seada. Suudad oma seisukohti loogiliselt põhjendada.

NEITSI

Küllap oled uudishimulik ja jutukas. Sul tekib mõtteid, mida tahad kiiresti kaaslastega jagada. Sul õnnestub teisi oma tegevusse kaasa haarata.

KAALUD

Infokanalid on valla – sul tuleb nutikas olla ning oluliste inimestega kohtudes neile õigeid küsimusi esitada. Saadud teave on edasiviiv.

SKORPION

Aktiivseks suhtluseks sobiv päev. Ole aktiivne, sõlmi inimestega kontakte ning suhtle julgelt. Mõistus on terav ja asjad edenevad.

AMBUR

Täna tasub äriasju ajada. Varem omandatud teadmistest ja kogemustest on kasu. Võid päevavalgele tulla siiani varjatud äriideega.

KALJUKITS

Merkuuri ja Uraani trigoon loob edasiviiva meeleolu. Mõistus on õige terane, asjad edenevad ladusalt, suudad nii mõndagi olulist ära teha.

VEEVALAJA

Veenuse ja Marsi trigoon loob soodsa pinnase armusuhete arendamiseks ning annab mõnusat hoogu loomingulisele koostööle.

KALAD

Sul on vaimset energiat küllaga. Sul tuleb seda jagada sõprade ja mõttekaaslastega – koos meeskonnaga oled eriti löögijõuline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles