Soome miss visati ootamatul põhjusel restoranist välja: turvamees avalikult alandas ja kritiseeris mind (2)

Elu24
Copy

Põhjanaabrite sisulooja ja OnlyFansi staari Erika Helini restoranis käik sai ootamatu lõpu, kui turvamees palus naisel silmapilk lahkuda.

2018. aastal Miss Soomeks kroonitud ja täna OnlyFansi platvormil tegutsev Erika Helin tunnistas ühismeedias, et oli šokis, kui tal paluti ootamatult restoranist lahkuda – probleemiks oli naise riietus, mis turvamehe hinnangul oli sobimatu.

Instagramis rääkis Helin, et oli laupäeva õhtul koos sõpradega suundunud Soome pealinnas asuvasse restorani Teatter. 

Roosa braletti ja musta miniseelikut kandnud naine ei jõudnud aga paraku kaua õhtut nautida. Ühel hetkel olevat turvamees palunud tal kõigi külastajate silme all lahkuda. 

Foto: Kuvatõmmis The Sun

«Ootamatult tuli ta mulle järele, ütles, et ma pean lahkuma ja viskas mu välja. Ma ei vaielnud isegi vastu, aga ta alandas ja kritiseeris valjuhäälselt mu riidevalikut,» rääkis Helin. «Minu meelest on juba väga vasturääkiv see, et nad lasid mul siseneda, kuid siis muutsid oma meelt. Minu meelest oli see kõik nii häbistav minu kui kliendi jaoks.»

Hiljem olevat restorani esindaja naisega ühendust võtnud ja tunnistanud, et töötajate käitumine läks üle piiri. 

Pärast ühismeediasse tehtud postitust avaldasid arvamust ka tema jälgijad.

«Paistab pigem nagu bikiinide ülaosa... Nendega ei saa ju baari minna,» kirjutas näiteks üks. «Ilmselt kavatsesid sa randa minna?» nõustus teinegi, et riietus oli restorani jaoks ebasobiv. 

Soome väljaanne Iltallehti üritas restoraniga ühendust saada, ent tulutult. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles