Mari-Leen ei tea veel täpselt, millised lood uuele plaadile tulevad

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marileen Kaselaan
Marileen Kaselaan Foto: Marina Puškar

Eesti noor lauljanna Mari-Leen Kaselaan ei tea veel täpselt, millised lood tema järgmisele plaadile tulevad, ent plaanid on juba vaikselt paika pandud.

«Uus plaat on natuke teise stiiliga, kui oli eelmine plaat aga ega rohkem ei oskagi öelda sest ise ma ei ole veel täpselt kursis, mis lood sinna tulevad,» rääkis Mari-Leen raadio SunFm hommikuprogrammis.

«Ja ilmselt ei ole see veel ka Sven Lõhmuse poolt otsustatud, mis lood sinna tulevad. Kes ootab, see näeb,» lisas lauljanna kelmikalt.

«Plaanis on ka paar inglise keelset lugu aga täpsustada praegu ei tahaks. See on üks selline väike saladus.» Kellegagi plaanis duetti tal laulda ei ole aga idee, kui selline, sümpatiseerib ning noor naine leidis, et seda tuleks kindlasti kaaluda.

Ühiselt otsustati ka seda, et jõuludeks plaati ei tule. «Naljakas on jah see, et eelmine aasta olime meie ainukesed, kes jõulude ajal plaadi välja lasid ja see aasta on kõik tulnud järgi sellele ideele,» seletas Kaselaan.

«Aga me otsustasime see aasta, et teeme uue aasta alguseks. Nii et plaati on oodata uue aasta alguses. Ütleme, et veebruar-märts kõige varem.»

Hetkel aga nunnutab Mari-Leen väikest koerakutsikat: «Meil on väikene koerabeebi majas, kes tuli meie juurde üleeile. Ja hetkel on temaga nii palju tegemist ja harjutamist ja mängimist ja nunnutamist, et see on kohe number kaks meelistegevus laulmise kõrval.»

Lauljanna igatseb vahel ka Tartut taga: «Eks ma aeg-ajalt üritan enda kavva ka Tartu jaoks aega leida ja käin Tartus korra kuus küll. Ja jõuluks tahan ma küll Tartusse jõuda.»

«Aastavahetuse plaane ei ole täpselt paika pannud aga ilmselt tahaks minna kuskile välja. Eks näis. Võib-olla selle plaani matan üldse maha ja istun hoopis kodus,» lisas Kaselaan lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles