PÄEVAHOROSKOOP 5. detsember: Kaksikutel on tasakaalukas päev, Lõvi võib kergesti sõnasõtta sattuda

Copy
Ilusat esmaspäeva!
Ilusat esmaspäeva! Foto: Gabor Kormany/Shutterstock

Algab uus nädal!

JÄÄR

Tasakaalukust nõudvad tegemised, olulised kohtumised ning läbirääkimiste pidamine tasub kohe nüüd, esmaspäeva hommikul ette võtta.

SÕNN

Ka kõige toredama inimesega on mõnikord keeruline asju ajada. Täna olete mingites küsimustes täiesti erinevatel seisukohtadel.

KAKSIKUD

Rahulik ja tasakaalukas päev, mis sobib hästi tutvuste sobitamiseks ja info vahetamiseks. Teave, mida vajad, jõuab sinuni.

VÄHK

Hoia rahaasjad ja isiklikud suhted lahus. Kui oled hiljuti kena vastassoost isikuga tutvunud, ära teda veel oma äritehingutesse pühenda.

LÕVI

Võid kergesti sõnasõtta sattuda. Sul on tahtmine oma seisukohti tuliselt kaitsta, vestluspartnerile ei taha sa kuidagi õigust anda.

NEITSI

Raske vaimne töö edeneb üsna hästi. Kui sul on vaja igavaid fakte meelde jätta, kasuta päeva nende pähe õppimiseks.

KAALUD

Väärtushinnangute pinnal võib sõpradega lahkarvamusi tekkida. Sul on raske aru saada, et teised näevad maailma sinust erinevalt.

SKORPION

Tunned end võitlusvalmina. Tööl kaitsed sirgjooneliselt oma seisukohti. Sa ei vaevu mõtteid taktitundeliselt sõnadesse seadma.

AMBUR

Sa ei pruugi olla nõus väidetega, mida kõrgemal positsioonil olevad isikud esitavad. Pole suurt mõtet nendega vaidlusse astuda.

KALJUKITS

Koosolekud ja mõttevahetused kipuvad tuliseks kiskuma. Igaüks ajab oma jonni, raske on ühistele eesmärkidele keskenduda.

VEEVALAJA

Võimalik, et pead täitma kõrgemalt poolt tulevaid käske, mis ei ole sulle meelt mööda. Hoia sisemist tasakaalu ja tee vajalik töö ära.

KALAD

Tööülesannete täitmiseks kipub aega nappima, ka ei pruugi koostöö kõige paremini sujuda. Ole tasakaalukas ja sea asjad tähtsuse järjekorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles