KAHETSUSVÄÄRNE Ühismeediasse levisid järjekordsed laste peksukaadrid. Politsei: ringlema on lastud aastaid vana video

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Esmaspäeva õhtul jagati ühismeedias koledaid kaadreid noore poisi kiusamisest. Politsei kinnitusel on see aastaid vana video, mille taasjagamine on kahetsusväärne.

Elu24 toimetuseni jõudis esmaspäeva õhtul videoklipp, mida oli jagatud Facebooki grupiga «Märgatud Pärnus». Postituse põhjal jäi mulje, et videos on näha uut juhtumit, kus noored lapsed eakaaslast kiusavad.

Tänaseks on postitus mainitud Facebooki grupist eemaldatud ja seda põhjusel, et see juhtum on aastaid vana.

«Kahetsusväärselt on sotsiaalmeediasse ringlema lastud aastaid vana video, mille osas viis politsei toona läbi ka menetluse, tuvastas kõik osapooled, suhtles lähedaste ja teistega lahenduse leidmiseks, ning ühtlasi tehti palju tööd, et kannatanut alavääristav kiusamisjuhtum saaks veebiavarustest kõrvaldatud,» kinnitas PPA pressiesindaja Kerly Virk.

Politsei sõnul aitas toona raporteerimine ja video võeti sotsiaalmeedia erinevatest kanalitest maha: «Kahjuks näeme nüüd, et see on taas ringlusesse lastud ning veel enam – väitega, nagu oleks tegu värske vägivallajuhtumiga. See ei vasta tõele, mistõttu palume seda videot edasi mitte jagada.»

Virk lisas, et veebikonstaabel võttis ühendust ka lehekülje «Märgatud Pärnus» administraatoriga: «Ning selgitas sama, paludes avalikkust eksitava ja kunagisele ohvrile taas kord kannatusi põhjustava video eemaldada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles