Eestist pärit Arno Tali peab Tai patupealinnas baari: mõtlesin, et mis seal Eestis ikka

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Saatejuht Roald Johannson ja Arno Tali.
Saatejuht Roald Johannson ja Arno Tali. Foto: Ekraanitõmmis saatest «Roaldi retked»

Ühes Kagu-Aasia tuntuimas rannakuurordis Pattayas on ennast sisse seadnud kaks muhedat Eesti meest – Arno Tali ja Mihhail Iljin –, kelle restoranid ja baarid on seal juba aastaid kundesid meelitanud. Kuidas sattusid mehed äri ajama ulaka ööelu pealinna, selgus saates «Roaldi retked». 

Tai on sadade eestlaste jaoks olnud aastaid üheks lemmikuks puhkusepaigaks ning paljud kaasmaalased jäävad pärast reisi sinna ka päriselt elama. Nõnda juhtus ka Eesti mehega, kes sai oma nime Oskar Lutsu «Kevadest» tuntud Arno Tali järgi. 

Taisse sattus mees esimest korda umbes 25 aastat tagasi, kui seal turistina kahe nädala kaupa käima sai hakatud. «Mulle meeldis siin ja ühel hetkel tuli juba ka vanus peale ja mõtlesin, et mis seal Eestis ikka...» selgitab mees Aasiasse elama jäämise põhjuseid. Ta märgib ära, et teda võlusid nii Tai kliima, loodus kui ka lahked inimesed.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles