PÄEVAHOROSKOOP 21. september: Amburi meeled on avatud, Kalad võivad lausa ära armuda

Copy
Foto: Shutterstock

Aeg murda nädala selgroog! 

JÄÄR

Kui teed asju, mille mõttekuses ei ole sa päris kindel, ei ole tulemust loota. Pead esmalt uskuma, et sinu tegevus on õige ja vajalik.

SÕNN

Kui sa üht inimest nii kangesti armastad, miks sa seda siis ometi maha salgad? Tunnete varjamine võitab asjatult jõudu.

KAKSIKUD

Vastassoost isikud teevad sulle komplimente. Ei tasu nende juttu 100 protsenti kullana võtta, naudi elu, aga säilita samas reaalsustaju.

VÄHK

Kui sa miskipärast pelgad enda käsutuses olevat infot teistele edastada, eks siis vaiki, aga ära mingil juhul valetama hakka.

LÕVI 

On võimalik, et pead oma tegevusplaani taas läbi mõtlema ja muutma, sest praegusel kujul ei tööta see just kõige paremini.

NEITSI

Lähtud sellest, mis toob sulle isiklikult kasu, jättes teiste vajadused tagaplaanile. Empaatilisus annaks sulle väärikust juurde.

KAALUD

Kui sa ise oled õnnelik, energiline ja sisemiselt tasakaalus, saad olla hea suhtluspartner sind ümbritsevatele inimestele.

SKORPION

Ole valmis läbirääkimisi pidama ja kompromissile minema. Kui oled vigu teinud, on väärikas need omaks võtta ja vabandada.

AMBUR

Meeled on avatud. Saad nii mõnestki asjast aru tunnetuslikul tasandil, info jõuab sinuni ebamaiseid kanaleid pidi.

KALJUKITS

Võib tekkida soodne võimalus karjääriredelil ülespoole liikumiseks. Ära pelga tööd ja vaeva, ära hiili vastutusest kõrvale.

VEEVALAJA

Leiad aega selleks, et oma edasist tegevuskava üles ehitada. Ära lähtu sellest, mida teised peale suruvad, sul on endal selgroogu.

KALAD

Võid kellestki vaimustusse sattuda ja lausa ära armuda, samas valitseb oht, et sa ei näe seda inimest eriti realistliku pilguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles