Kaheksa lapse emal on veel kuus last

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arstid Jalil Riazi (paremal) ja Karen Maples  kaheksa lapse tervise kohta meediale informatsiooni jagamas
Arstid Jalil Riazi (paremal) ja Karen Maples kaheksa lapse tervise kohta meediale informatsiooni jagamas Foto: AP / Scanpix

Selle nädala esmaspäeval Californias Los Angeleses keisrilõike abil kaheksa last ilmale toonud naisel on veel kuus last.

Paljulapselise naise ema Angela Sulemani sõnul on ta tütrel ees suur väljakutse – 14 lapse kasvatamine, kirjutab foxnews.com.

Keiser Permanent Bellfloweri haiglas lapsed sünnitanud naise nime ei avalikustatud.

Avalikkus sai esimest korda selle naise kohta teada telekanali CBS hommikuprogrammist, kus teatati, et kaheksa last sünnitanud naine on veel küllaltki noor ja elab koos oma vanemate ning kuue lapsega, kellest kaks on kaksikud.

Üsna ruttu tõttasid ka teised meedia esindajad selle Whittieris elava perekonna teistelt liikmetelt intervjuusid võtma.

Naise vanaisa palus meedial ta lapselaps rahule jätta, kui ta haiglast kaheksa lapsega koju pääseb.

Naise ema Angela Sulemani sõnul sai ta tütar viljakusravi ning lapsed on saadud kunstliku viljastamise teel. Kui avastati, et ta ootab mitmikuid, soovitasid arstid osa loodetest eemaldada, kuid naine keeldus.

«Mida ta oleks pidanud tegema? Ta lihtsalt keeldus laste tapmisest,» lisas ema.

Sündinud lapsed on arstide kinnitusel siiani hea tervise juures ning kosuvad iga päevaga. Lapsed jäävad haiglasse veel vähemalt kaheks nädalaks.

Viljakusarstide arvates võivad neil lastel tulevikus tekkida terviseprobleeme, kuna nad ei saanud üsas täielikult välja areneda ning sündisid üheksa nädalat enne tähtaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles