Lauljatar Grete Paia kohver haihtus Tallinn-Kuressaare lennul

Elu24
Copy
Grete Paia 2021. aastal.
Grete Paia 2021. aastal. Foto: Konstantin Sednev

Lauljatar Grete Paia päikseline kevad sai ebameeldiva pöörde, kui lauljatar Saaremaale lendas, ent temaga kaasas olnud pagas nagu vits vette ära kadus. 

Paia, kes Saaremaalt pärit on, jagas teisipäeva õhtul oma Instagrami loos kurvalt lugu sellest, kuidas ta Tallinnast Kuressaarde lendas ning tema pagas sel teekonnal kaduma läks.

«Mul suutis esimest korda elus pagas kaduma minna,» ütleb Paia kurvalt oma Instagrami loos. «Aga ma lendasin Tallinnast Kuressaarde, mis on väike huvitav fakt. Et välislendude puhul on kiired ümberistumised ja asjad, et pagas ei jõua õige lennuki peale või ei jõua piisavalt kiiresti õigesse kohta, aga Tallinn-Kuressaare...» on 26-aastane lauljatar ilmselges hämmingus.

«Helistasin lennujaama ja küsisin, et kus see kohver siis on. Keegi ei tea, keegi ei näe seda. Pole lihtsalt. Samal ajal läks mingi lennuk Türki ja kuskile veel. Ma väga loodan, et mu pagas pole lihtsalt ma ei tea kus kohas,» ütleb Paia.

Järgmisel päeval andis Paia Instagramis teada rõõmusõnumi — kohver leiti üles. «Pagasisaaga jätkuks — minu kohver leiti täna päeval lõpuks üles. Olevat kusagile pagasilintide vahele peitu jäänud, mis veidi tobedalt kõlab, aga vähemalt on kohver olemas ja Eestis,» kirjutab lauljatar Instagramis.

«Tänud lennujaama personalile, kes jooksvalt infot jagas ja asjaga tegeles,» on Paia õnnelik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles