Celine Dion teeb muusikat oma lõbuks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Celine Dion
Celine Dion Foto: AP / Scanpix

Lauljanna Celine Dion tunneb, et on end muusikamaailmas piisavalt tõestanud ning jätkab esinemist vaid oma lõbuks.

40-aastane Dion nautis küll ülemaailmset kuulsust, kuid alates poja Rene Charlesi sünnist seitse aastat tagasi on karjääri tegemine tema silmis järjest enam tähtsust kaotanud, kirjutab FemaleFirst.

«Alguses pidin end selles valdkonnas tõestama. Enam mitte. Teen seda lihtsalt lõbu pärast. Alates sellest, kui poja sain, tean, et palju tähtsam on mu töö emana,» rääkis Dion.

«Nutan iga asja peale, mida mu poeg teeb, aga olen nüüd palju õnnelikum, sest mu elul on mõte. Enne oli selleks laulmine, oma koha eest võitlemine, oma unistusele järgnemine. Nüüd on mul poeg, olen oma abikaasasse armunud ja laulan seepärast, et mulle meeldib end muusika kaudu väljendada,» rääkis lauljanna.

Lisaks ootab naine põnevusega oma 40. sünnipäeva, mis saabub 8. märtsil.

«Ma ei suuda seda ära oodata. Kolmekümndendates sain emaks ja leidsin oma elule mõtte. Tänu jumalale, et vanemaks saamise juures on midagi head, midagi lisaks kortsudele, gravitatsioonile ja vananemisele. Ma ei läheks iial tagasi oma kahekümnendatesse. Parim on alles ees,» oli Dion optimistlik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles