FOTOD JA VIDEO Saate «Ma näen su häält» külalisnõunik Jüri Pootsmann: mind on lihtne ära petta

Elu24
Copy

Sel pühapäeval jõuab Kanal 2 meelelahutusliku telesõu «Ma näen su häält» vaatajate ette äärmiselt värvikas seltskond tundmatuid lauljaid ja teesklejaid. Suursugune meelelahutussaade on saanud lausa rahvusvahelise mõõtme, sest osalejate hulka kuuluvad seekord ka Jaapanist pärit maailmarändur ja Bulgaaria Miki Hiir.

Kanal 2 meeleolukas telesõus «Ma näen su häält» esitletakse seitsmest salapärasest lauljast koosnevat gruppi, keda identifitseeritakse nende elukutse järgi. Kaks võistlejat peavad auhinnaraha nimel kuue vooru jooksul püüdma grupist kõrvaldada halvad vokalistid ehk teesklejad, ilma et oleks kuulnud neid kunagi laulmas.

Abiks on vaid vihjed ja kuulsustest koosnev nõunike kogu. Sel pühapäeval kuuluvad nõunike kogusse Grete Kuld, Evelin Võigemast, Andrei Zevakin, Mart Juur ning külalisnõunikuna astub üles mitmekülgne ja andekas Jüri Pootsmann.

Nõunikud usuvad, et nad on teinud esimeste saadete põhjal järeldused ning oskavad nüüd mõnda detaili täpsemalt vaadata. Mart Juur peab nõuniku töö edu võtmeks täielikku mõttega kohalolekut.

Evelin Võigemast panustab aga oma naiselikule vaistule. «See ei ole mind veel seni liialt alt vedanud ning loodan, et see toimib ka seekord,» sõnab Võigemast.

Nõunikud Mart Juur, Evelin Võigemast, Andrei Zevakin ja Grete Kuld ning külalisnõunik Jüri Pootsmann.
Nõunikud Mart Juur, Evelin Võigemast, Andrei Zevakin ja Grete Kuld ning külalisnõunik Jüri Pootsmann. Foto: Kanal 2

Igas saates on üks külalisnõunik, kes peab viimasesse vooru jõudnud tundmatuga duetti laulma. Külalisnõunik ei tea kuni viimase hetkeni, kas duetipartner oskab laulda või mitte. See tõsiasi selgub alles siis, kui lõppvooru jõudnud osaleja hakkab esimest korda päriselt laulma.

Jüri Pootsmann leiab, et ta on üpris kergeusklik ning teda on lihtne ära petta. «Samas on mul ka päris head instinktid, aga ma ei tea, kas sellises pingeolukorras kaamerate ees need instinktid töötavad,» ütleb Pootsmann.

Kolmandas saates asuvad vaatajaid üllatama maailmarändur, motonaine, pagar, jõuluvana, talunaine, Bulgaaria Miki Hiir ja eesti keele õpetaja. Kogu tõde selle kohta, kes neist oskab päriselt laulda ja kes osutub osavaks teesklejaks, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s. Saadet juhib särav Piret Laos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles