3 sodiaagimärki, kes ei väsi sind üllatamast

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Kui inimese sünnikaardis domineerib üks neist kolmest tähemärgist, on ta tõenäoliselt see, kes hoiab elus värskust, üllatab, teeb ettearvamatuid trikke, kuid aeg-ajalt põhjustab teistele ka pahameelt. Kas tunned ära, kes need on?

Sodiaagimärk võib oluliselt mõjutada, kuivõrd ettearvamatult või veidralt keegi käitub. On need, kelle puhul sa alati enam-vähem tead, kuidas nad mõtlevad ja reageerivad, ja siis need, kes võivad sind elus palju kordi üllatada või isegi ehmatada. Nad teevad midagi sellist, mida sa poleks ehk osanud oodata. Võibolla sa lihstalt ei saa aru, mis motiveeris teda niimoodi käituma või tunned isegi pahameelt või kadedust, et kust ta võttis endale nii suure vabaduse seda lubada. 

Järgmist kolme sodiaagimärki iseloomustabki ühiselt väga suur sisemine vabadus ja spontaansus - nende mõttemaailm on väga iseseisev ja individualistlik ning seetõttu nad ka käituvad aeg-ajalt päris ettearvamatult. Ühes võib olla kindel - igav nendega ei hakka. Ent stabiilsemale ja turvatunnet otsivale inimesele võib nende energia osutuda väljakutseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles